[SOLVED] Menu With Icons Help

For general ARCHLabs and Arch issues.
Please make a serious attempt to search for your issue before posting here.
We can't offer help if you have the Testing Repos enabled.

Moderator: Founder

[SOLVED] Menu With Icons Help

PostPosted by TJ Wolf » Sat Jul 29, 2017 7:45 am

I need your help Erik. I followed your guide and tut. My Icons are not changing like yours. trying to get the icons in menu please help

only basic icons show up.
TJ Wolf
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:41 am

Re: menu with icons Help

PostPosted by Dobbie03 » Sat Jul 29, 2017 7:54 am

Is this in the obmenu?
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang

Re: menu with icons Help

PostPosted by TJ Wolf » Sat Jul 29, 2017 8:04 am

I followed Erik video. but i only get this

https://www.youtube.com/watch?v=LPIN7PH-Nuk

Image
TJ Wolf
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:41 am

Re: menu with icons Help

PostPosted by Dobbie03 » Sat Jul 29, 2017 8:07 am

Try regenerating the menu with icons from obmenu-generator. Restart Openbox and let me know how it goes.
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang

Re: menu with icons Help

PostPosted by TJ Wolf » Sat Jul 29, 2017 9:11 am

i did that still same result
TJ Wolf
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:41 am

Re: menu with icons Help

PostPosted by Dobbie03 » Sat Jul 29, 2017 9:35 am

Did you delete the old generated obmenu first?
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang

Re: menu with icons Help

PostPosted by TJ Wolf » Sat Jul 29, 2017 9:46 am

I renamed that one file in Erik's video that's all i did as he did. What file is it
TJ Wolf
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:41 am

Re: menu with icons Help

PostPosted by TJ Wolf » Sat Jul 29, 2017 10:16 am

Dobbie03 wrote:Did you delete the old generated obmenu first?


OK that was the problem. I followed this video https://www.youtube.com/watch?v=4KS3gYcQvsQ by Erik. I think the reason why is i didn't delete the icons cache and the other cache in the generator folder. I also made a backup as he showed in this video and now it works. Thanks Dobbie03 for your help. Amazing support :) :) :)
TJ Wolf
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:41 am

Re: menu with icons Help

PostPosted by Dobbie03 » Sat Jul 29, 2017 10:21 am

Glad you sorted it.

Code: Select all
Solution:
If your icons aren't being generated in obmenu, delete the old obmenu-generated .xml, regenerate your menu and rename it as menu.xml. Reconfigure/restart openbox.
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang


Return to Basic Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest