[solved] Login Issue - Post-Installation

Please report any bugs you find in AL here.

One bug per thread please.

Moderator: Founder

[solved] Login Issue - Post-Installation

PostPosted by postmasterdclxvi » Sat Mar 04, 2017 11:10 pm

Environment - VirtualBox
VirtualBox version - 5.0.32
ISO version - archlabs-2017.03.02-.iso

Unable to login to the system post installation. For some reason system is trying to login with the 'liveuser' account instead of the user account created at the time of installation. This problem occurs only with the latest iso file. Screenshot below for reference.

Image
In the depths of a mind insane,
Fantasy & reality are the same.
User avatar
postmasterdclxvi
Moderator
Moderator
 
Posts: 25
Joined: Fri Mar 03, 2017 7:25 am
Running Release: 4+

Re: Login Issue - Post-Installation

PostPosted by Dobbie03 » Sun Mar 05, 2017 5:32 am

Yes we discovered this after the release.

Please use the Architect installer until the next release is ready, instructions here:

topic21.html
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang

Re: Login Issue - Post-Installation

PostPosted by postmasterdclxvi » Sun Mar 05, 2017 6:46 am

Have a working system now with the help of Architect Installer. Only catch was the installer while being command line based was a bit tricky to use and a bit advanced.
In the depths of a mind insane,
Fantasy & reality are the same.
User avatar
postmasterdclxvi
Moderator
Moderator
 
Posts: 25
Joined: Fri Mar 03, 2017 7:25 am
Running Release: 4+

Re: Login Issue - Post-Installation

PostPosted by Dobbie03 » Sun Mar 05, 2017 7:52 am

postmasterdclxvi wrote:Have a working system now with the help of Architect Installer. Only catch was the installer while being command line based was a bit tricky to use and a bit advanced.



In the next release, the issue with Calamares will be corrected.

Glad you got it working.
I like my Metal like my coffee.......black
User avatar
Dobbie03
Founder
Founder
 
Posts: 552
Joined: Sat Feb 18, 2017 2:51 pm
Location: New Zealand
Running Release: DobbieBang


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests