(Solved) OBExit

For general ARCHLabs and Arch issues.
Please make a serious attempt to search for your issue before posting here.
We can't offer help if you have the Testing Repos enabled.

Moderator: Founder

(Solved) OBExit

PostPosted by HarronV » Tue Jun 27, 2017 8:07 am

Hi,

I did not hibernate for a week or two, but it worked then. Now, it does not anymore.
On hibernate my swap gets filled with appr. 126M of data, after that (no screenblanking or anything else typical for hibernation) the network gets reset and the machine keeps running.

I have noticed some recent updates of the ArchLabs AUR-Packages ... has something changed concerning the obexit?

Regards,
Volker
Last edited by HarronV on Thu Jun 29, 2017 4:19 am, edited 1 time in total.
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: OBExit

PostPosted by erikdubois » Tue Jun 27, 2017 9:12 am

Obexit is not our AUR. It comes from arch. You can check online if there were updates in the past.

So no to answer your question, I do not think it has to do with our AUR packages.
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium

Re: OBExit

PostPosted by HarronV » Thu Jun 29, 2017 1:02 am

Found the problem ... I forgot to change the GRUB-entry after moving the swap.
Thanks for the response :-)
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1


Return to Basic Help and Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests