(closed) AL 4.1 - slim.conf default-user ignored

Please report any bugs you find in AL here.

One bug per thread please.

Moderator: Founder

(closed) AL 4.1 - slim.conf default-user ignored

PostPosted by HarronV » Wed Jun 07, 2017 6:49 pm

Hi,

not really a bug ... just to notify you, that the default_user of the slim.conf is not updated during install. Or at least my name is not Erik ;-)

have fun :-)
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by erikdubois » Wed Jun 07, 2017 7:00 pm

The slim.conf on the iso is blank.
it just says
default_user...
can you provide a picture?
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by HarronV » Wed Jun 07, 2017 7:32 pm

Of course :-)

https://goo.gl/photos/6E5Sguf7hPvgDJmS7

When I installed ArchLabs yesterday evening, I was in a very excited mood. But I doubt, that I ran any scripts from your git, I just watched the videos ... and learned a bit.
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by erikdubois » Wed Jun 07, 2017 7:40 pm

Well. I have seen that before but I do not think you have Archlabs 4.1 but rather 4.0.

Check it please.
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by HarronV » Wed Jun 07, 2017 7:48 pm

Well ... no? :-D

https://goo.gl/photos/tupwtjc6q4s3PVaX8
Conky states 4.1.0 in the bottom line ...

But I might go for a new install tonight. Now I am off for work.
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by erikdubois » Wed Jun 07, 2017 7:52 pm

It should not happen I think if you do a clean install...
get back to me if you did a clean install
i like to follow this one up
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by darknetmatrix » Wed Jun 07, 2017 8:20 pm

i can confirm that the slim.conf on the iso is blank, just checked it
linux user # 527315
ArchLabs Betatester
I never lose. Either i win, or i learn.
User avatar
darknetmatrix
Moderator
Moderator
 
Posts: 165
Joined: Sat Feb 25, 2017 3:46 pm
Location: Belgium
Running Release: 5.x.x

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by HarronV » Thu Jun 08, 2017 4:30 am

Meanwhile ... I took the USB with yesterday's install iso with me and started it. The iso has no entries for erik in the slim.conf.
Neither are any similar entries after an install on my test-notebook. (Had to use the abif-installer, as a difference to yesterday)

So I went back to my in-thought browser history. Watched the Nemesis-Video of Erik again, ...
The only scripts I used were the installed ones in /.config/openbox/scripts - all 4 of them. But these should not do anything like it.

I'll keep you notified.
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by erikdubois » Thu Jun 08, 2017 5:33 am

Please do.
Keep sharp.
It must be perfect. :geek: :ugeek:
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by HarronV » Thu Jun 08, 2017 8:38 am

The result of the clean install:
https://goo.gl/photos/RAV1Nu675C33PSPS8

Looks promising.
User avatar
HarronV
 
Posts: 36
Joined: Wed Jun 07, 2017 6:36 pm
Running Release: installing 4.1

Re: AL 4.1 - slim.conf default-user ignored during install

PostPosted by erikdubois » Thu Jun 08, 2017 9:54 am

ok closing
Living to learn, learning to live.
Linux fits well in my life's motto.
More info on http://erikdubois.be
Archlabs support articles are on https://goo.gl/AaYI0b
Archlabs support youtube channel is on https://goo.gl/Lovquv
User avatar
erikdubois
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 333
Joined: Sun Mar 05, 2017 5:42 am
Location: Belgium


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests